Vážená pani europoslankyňa Monika Beňová.

3. augusta 2019, nino16, Nezaradené

Pre nové funkčné obdobie, Vás /niektorí/ občania SR, znova  zvolili za poslankyňu  európskeho parlamentu do Bruselu.

Aj keď neviem dôvod, prečo Vás títo /niektorí/ občania SR volili, musím skonštatovať, že Vaši voliči asi sami nevedia, prečo Vás volili. Z  Vašej strany tomu rozumiem a je pre Vás mimoriadne atraktívny mesačný plat europoslanca a ďalšie luxusné  bonusy a to je jediný a hlavný dôvod, prečo Ste znova kandidovali do EÚ parlamentu. Ale nech Vás teší skutočnosť, že nie Ste sama, ktorá sa bude tešiť z luxusného života v Bruseli.

Aj keď Ste pre Slovensko za tie dlhé roky neurobili absolútne nič, občania SR by ocenili, keby Ste nás všetkých informovali o Vašej práci a čo Ste konkrétne urobili pre SR.

Na jednom bilborde, Ste sa nechali počuť:

NEVIEM PREČO ĽUĎOM VADIA IMIGRANTI VEĎ SÚ TO BOMBOVÍ ĽUDIA !

Mohli by Ste vysvetliť , svoje tvrdenie, že neviete prečo ľudom vadia imigranti, veď sú to bomboví ľudia.

V čom sú bomboví, v tom že sú tu, že robia denne výtržnosti, prepadávajú obyvateľov miest, znásilňujú  ženy, demolujú všetko čo im príde do cesty, okrádajú ľudí a to  najzávažnejšie, dopustili sa a dopúšťajú sa brutálnych vrážd. Ak čítate dennú tlač a sledujete trocha internet / čo zrejmä nerobíte / tak by Ste niečo také netvrdili. Ale ak nemám pravdu, vysvetlite občanom SR a hlavne v parlamente v Bruseli svoje tvrdenie , že sú to bomboví ľudia, v čom sú bomboví!!!

Ďakujem Vám za Vašu odpoveď a Vaše vysvetlenie !!!