Spravodlivosť po Slovensky – 2. časť

13. augusta 2019, nino16, Nezaradené

Politická situácia na Slovensku nabrala takú rýchlosť, že sa ani nastačíme čudovať, čo všetko dokázali a určite dokážu, niektorí poslanci SNR „urobiť“ pre občanov Slovenska.

Ktorý poslanec SNR, alebo člen vlády SR sa zodpovedal za svoje rozhodnutie? Vláda SR , alebo člen vlády urobí rozhodnutie a pritom sám nevie, aké budú dôsledky ich rohodnutia. Ja som presvedčený, že ich to absolútne nezaujíma. Nikto sa nepýta na názor občanov Slovenska !

Dovolia si to preto, lebo im to dovolíme. Denne si môžeme prečítať v dennej tlači, koĺko trestných činov napáchajú imigranti  – Taliansko, Británia, Nemecko a ďalšie štáty a mestá / výtržnosti, krádeže, znásilnenia, vraždy/ ap. To je dnešná realita v Európe. Mnohé udalosti sa ani nedozvieme, pretože to média odmietajú zverejniť.

Vo Fínsku sa majiteľ domu bránil proti útoku imigrantov, pretože ho chceli „vysťahovať“ z jeho vlastného domu. Súd odsúdil majitela domu, pretože sa údajne neprimerane bránil útoku.

V Nemecku sa najnovšie často stáva, že imigrant sotí pod vlak hocikoho!!!

Tých príkladov je veľmi veľa, ale uviedol som to ako príklad preto, lebo niektorí politici na Slovensku , chcú prijať imigrantov – údajne máme na to kapacity.

Na názor občana sa nikto nepýta!

Ak vláda príjme imigrantov na Slovensko, je pravdepodné, že budú robiť to isté, ako robia teraz v iných štátoch.

A názor občanov? Ten nie je dôležitý. Politici rozhodnú, ale zodpovednosť za rozhodnutie, žiadna. Nič sa nikomu nestane .

Tak aká je to spravodlivosť?