Založ si blog

Arogancia a drzosť zubných lekárov , nepozná hranice.

Každý pacient, ktorý príde k zubárovi na ošetrenie , musí, akože musí, pretože aj nemusí zaplatiť za ošetrenie. Pacient má právo sa dožadovať od lekára, prečo platí toľko, koľko mu povedal lekár, aby zaplatil a koľko za daný úkon zaplatí zdravotná poisťovňa. Mnohí zubní lekári sa nemusia obávať takýchto otázok od pacienta, pretože sa mnohí pacienti po ošetrení neopýtajú , prečo platia takú sumu. Pacient zaplatí takú sumu za ošetrenie, ktorú si potom lekár vypýta od zdravotnej poisťovni. Pacient vlastne zaplatil niečo, čo si zubný lekár, nechá zaplatiť od zdravornej poisťovni. Je to verejné tajomstvo zubných lekárov a nikto s tým nič neurobí, jednoducho sa to ignoruje, a život ide ďalej. Zubári si „mastia vrecká“, chodia na luxusné dovolenky, ktoré im platíme ako pacienti a oni sa tvária , že je všetko v poriadku a akú kvalitnú službu / ošetrenie / nám urobili. A pacient, ten si musí robiť vážne starosti, ako a z čoho zaplatia prípadné ďalšie ošetrenie. Ak pacient nemá požadovanú sumu peňazí na zaplatenie ošetrenia , ktoré si vlastne lekár vyučtuje od zdravotnej poisťovni / lekára nezaujíma, či pacient má, alebo nemá na zaplatenie ošetrenia /, tak si pacient musí peniaze požičať a zaplatiť za ošetrenie.

Lekára jednoducho nazaujíma, či pacient má , alebo nemá peniaze, zaplať a odchod. Sú lekári, osobne som sa presvedčil / a robia to mnohí zubní lekári /, skôr ako si pacient sadne do kresla, pýtajú si zdravotný preukaz a občiansky preukaz a ak nemáte peniaze za ošetrenie , alebo odmietate zaplatiť za ošetrenie, zdravotný preukaz , alebo občiansky preukaz ,Vám nevráti, pokiaľ pacient nezaplatí.

Na takýto postup , lekár nemá právo, ale bohužiaľ, aj toto stáva ! Ak sa pacient pôjde sťažovať na takéto správanie zubného lekára, pravdepodobne bude mať problém pri nasledujúcom ošetrení. Aký problém, to si určite každý domyslí.

Stretávam sa s oveľa vážnejším problémom. Jeden nemenovaný zubný leká, má nainštalovanú kameru na dverách ambulancie!!! Z ambulancie vlastne vidí cez kameru na pacienta. Takto „ monitorovať „ pacientov v čakárni je neprípustné ! Alebo áno? Zubní lekári si dovolia toľko, koľko im dovolíme. A my pacienti, im dovoľujeme veľmi veľa,.

Predaj elektrární pod cenu?

12.09.2022

Ne internete som našiel túto informáciu, že Dzurinda predal elektrárne pod cenu. Neviem žiadne bližšie informácie o tomto predaji, ale asi je na tom niečo pravdy, keď sa takáto informácia objavila na internete. Dzurindova doba a jeho bývalá „ MOC „ je už dávno preč, ale asi nie celkom, keď dokázal urobiť takýto kšeft, nevýhodný pre Slovensko. Na Slovensku je [...]

Dnes som našiel na FB.

16.07.2022

Po prečítaní tohoto príspevku, som nadobudol presvedčenie, že táto osoba sa zbláznila a úplne stratila rozum. Ctená pani Pekárová, Adamová, uvedomujete si vôbec, čo ste povedali? Že Ukrajinci potrebujú pomoc, je samozrejmé, ale za takú cenu , ako píšete? Tie byty podľa Vás budú brať občanom Slovenska, alebo sa občan má prihlásiť na úrade a odovzdať svoj byt, [...]

Referendum o predčasných voľbách.

09.06.2022

Už sa toho napísalo veľmi veľa, opozičné strany argumentujú všetkým možným na adresu súčasnej vlády – aká je neschopná, aké vážne politické prešľapy robia jednotliví členovia vlády na čele s predsedom vlády Hegerom ap. Referendum, ktoré bolo vypísané a viac ako 600 tisíc občanov Slovenska svojím podpisom vyjadrili vôľu vypísať referendum o predčasných [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 303488x
Priemerná čítanosť článkov: 5233x

Autor blogu

Kategórie