Pán Matovič prepáčte, ale máte to v tej Vašej hlave riadne popletené .

6. marca 2020, nino16, Nezaradené

Na nete / YOU TUBE /som si  vypočul ten Váš príhovor na meetingu, kde ste okrem iného povedali , že sme sa symbolicky stretli na tomto mieste a vybojovali sme si slobodu a zbavili sme sa komunizmu.

Hneď v úvode ste povedali neskutočnú hlúposť /  adekvátne na Vašej rozumovej úrovni /, kde tvrdíte, že sme si vybojovali slobodu. Nikto si nevybojoval žiadnu slobodu, študenti už vôbec nie ! A vôbec, koľko ste mali v roku 1989 rokov ? 14 rokov , alebo 15 rokov? Čo Vy viete o bývalom režime? Absolútne nič !!! Nikto sa Komunizmu nezbavil, pretože na Slovensku žiadny Komunizmus nebol. Vy ste asi chýbali v škole, keď sa vysvetľovali otázky Socializmu a Komunizmu.

V roku 1989 to bol ŠTB puč, kde sa oficiálne začala zlodejina a tiché odovzdanie moci. A ten pán Budaj, čo tam stojí, má na hlave tú svoju čapicu „ Budajku „ , ktorú nosil na meetingy. Neskôr mu ju ľudia premenovali na „ Udajku „ . Tí , ktorí ho dobre poznali a poznajú, vedia veľmi dobre, prečo ju tak pomenovali.

Pán Matovič, naštudujte si dejepis, alebo zopakujte si v škole učivo, ktoré Ste sa  učili na strednej škole. Určite Vám to preospeje a pomôže sa zorientovať. Naozaj to veľmi potrebujete.