O 5 minút 12 a Zlaté časy.

28. septembra 2020, nino16, Nezaradené

V poslednej  diskusnej relácii / o 5 minút 12 / si mnohí všimli, že Marian Kotleba z ĽSNS, si odmietol nasadiť rúško na tvár. Podľa informácii z internetu, mnohí ľudia volali do redakcie a pohoršovali sa, ako je možné, že nemá rúško, že ho mali vyzvať , aby zo štúdia odišiel, že podajú na Mariana Kotlebu trestné oznámenie, že sa budú sťažovať u hlavného hygienika, prečo ho redakcia neposlala preč zo štúdia ap. Sám moderátor priznal v priamom prenose, že nie je žiadny zákon, ktorý by prikazoval nosiť rúško na tvári ap. Ale nariadenie redakcie nasadiť si rúško  v štúdiu, nie je zákon !

Prikazovať ľudom aby , nosili rúško na tvári v miestnosti je proti zákonné a proti ústavné. Nikto nemá právo nikomu prikazovať nosiť rúško na tvári ! O zdravotných následkoch, ani nehovoriac.

Zlaté časy– diskusná relácia, kde ctená pani Vácvalová a ďalší traja, ktorí tam sedeli, rúško na tvári nemali, ale v obecenstve ľudia rúška mali. A to nikomu nevadilo, že Vácvalová nemala rúško, prečo nikto nevolal do redakcie, bude sa podávať trestné oznámenie aj na Vácvalovú, prečo si nedala rúško na tvár, prečo boli takí arogantní a drzí , že si odmietli nasadiť rúško na tvár? Prečo? Lebo na Slovensku je to tak.