Pán Mgr. Juraj Šeliga, aké právo Ste vlastne študovali?

7. apríla 2021, nino16, Nezaradené

Vyberám z Vikipédie: Šeliga vyštudoval právnickú fakultu Trnavskej univerzity v Trnave, kde ďalej pôsobil ako interný doktorand na Katedre ústavného práva a teórie práva.[4] Absolvoval štúdium morálnej a právnej filozofie.

 

Na túto otázku hľadám odpoveď, na základe priloženej fotografie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podľa Vás, nudzovým stavom nie sú obmedené žiadne základné ľudské práva. Ak Ste o tom naozaj presvedčený, čo zrejme Ste, tak problematike dodržiavania ľudských práv a všetko, čo sa týka tejto oblasti, absolútne nerozumiete. Skúste sa zamyslieť nad Vašim tvrdením. Vy, nielen, že tomu nerozumiete, ale Vy ani nerozumiete, čo sú to vlastne ľudské práva. Keby Ste vedeli a chápali , čo znamená dodržiavaníe ľudských práv, tak by Ste takúto absurdnosť nikdy netvrdili.

Vy a nie len Vy, ale celá vládna koalícia, hrubým spôsobom porušujete základné ľudské práva, všetkých občanov Slovenska.

Uvediem len niektoré : celoplošné testovanie, do ktorého boli ľudia doslova nahnaní, ktoré bolo dobrovoľné na silu. Kto nechcel, nemusel sa podrobiť testovaniu, ale musel počítať, že ho zamestnávateľ nepustí do zamestnania ap.

Samotný núdzový stav na Slovensku a jeho opakované predĺženie, je protizákonné., protiústavné a protiprávne. Vy určite viete, ako dlho ešte bude trvať núdzový stav na Slovensku. Viem to aj ja a vedia to všetci, len mnohí si to nechcú pripustiť.

NÚDZOVÝ STAV NA SLOVESNKU, BUDE DO KONCA VOLEBNÉHO OBDOBIA. Zároveň sa celá vládna koalícia obáva referenda a preto robíte všetko, aby referendum v r.2021 nebolo. Ak bude, čo si veľmi želám a nie som sám, prídete o moc a terajšia vládna koalícia , sa do parlamentu, po predčasných voľbách už nedostane.

Samotné protiepidemické opatrenia sú samé absurdnosti.A mohol by som takto pokračovať v týchto absurdnostiach vládnej koalície.

 

Ďalšia absurdnosť z Vašej hlavy, kde tvrdíte, že KOMUNISTICKÝ SYSTÉM BOL ZLOČINNÝ. Vy o tomto systéme a režime neviete absolútne nič a nemáte žiadne právo ho komentovať !!! Toto Vaše tvrdenie, je niečo tak strašné, že sa to nedá ani ďalej komentovať.

A tento režim, ktorý tu teraz je na Slovensku, je aký?