Založ si blog

Pán profesor Krčméry

Nie je očkovanie ako očkovanie? Čo to znamená byť slobodný, keď sa človek dá zaočkovať? Naozaj je občan slobodný, keď sa nechá zaočkovať?

Na sociálnej sieti som si všimol, že sa odmietate stretnúť s občanmi, ktorí prišli pred Vás dom. V podstate sa skrývate pre týmito občanmi a tak ako sme mali možnosť vidieť, Váš dom bol strážený príslušníkmi polície , dokonca tam bola aj NAKA. Prečo sa odmietate rozprávať s občanmi, prečo im odmietate odpovedať? Okrem iného, sa dožadujú vysvetliť, prečo musia byť zaočkované ich deti?

Ak je skutočne pravda, že očkovanie / ako také / je veľmi dôležité pre všetkých a je to dôležité pre zdravie, prečo vznikajú zdravotné problémy / vážne / u zaočkovaných. A Tí zomrelí – viac ako 12 000 obetí tohto Vášho a nielen Vášho očkovacieho šialenstva, kedy to Vy vysvetlíte a ako je možné, že sa to vôbec stalo?

Prečo sa hovorí, že očkovanie je dobrovoľné, keď nie je dobrovoľné !

Pán profesor Krčméry, už je neskoro vysvetľovať nič o očkovaní. Občania Slovenska už dávno pochopili, že toto očkovacie šialenstvo je obyčajný podvod . Ale Vy sa tvárite a správate, že je všetko v poriadku.

A to aj Vaše očkovanie , je pravdepodobne podvod a podľa môjho názoru, Vy Ste neboli očkovaný vakcínou proti C-19. To by Ste neriskovali. Nečudoval by som sa , keby to boli nejaké vitamíny.

Ak chcete a nielen Vy, aby očkovanie ústavných činiteľov a poslancov bolo presvedčivé , mali by sa očkovať v priamom prenose, aby sme všetci videli ako sa naťahuje vakcína do inj. striekačky a hlavne aby bolo vidieť, že bola vakcína naozaj vpichnutá, nie len dotknutá ramena. Je video, kde vakcinácia sa robila u niektorých, prázdnou striekačkou !!!

Som presvedčený, že vakcinácia členov vlády a poslavcov by mala byť verejná a v priamom prenose! Pán profesor Krčméry, prečo ešte nie sú zaočkovaní všetci členovia vlády a poslanci vládnej koalície? Čoho sa boja?

Predaj elektrární pod cenu?

12.09.2022

Ne internete som našiel túto informáciu, že Dzurinda predal elektrárne pod cenu. Neviem žiadne bližšie informácie o tomto predaji, ale asi je na tom niečo pravdy, keď sa takáto informácia objavila na internete. Dzurindova doba a jeho bývalá „ MOC „ je už dávno preč, ale asi nie celkom, keď dokázal urobiť takýto kšeft, nevýhodný pre Slovensko. Na Slovensku je [...]

Dnes som našiel na FB.

16.07.2022

Po prečítaní tohoto príspevku, som nadobudol presvedčenie, že táto osoba sa zbláznila a úplne stratila rozum. Ctená pani Pekárová, Adamová, uvedomujete si vôbec, čo ste povedali? Že Ukrajinci potrebujú pomoc, je samozrejmé, ale za takú cenu , ako píšete? Tie byty podľa Vás budú brať občanom Slovenska, alebo sa občan má prihlásiť na úrade a odovzdať svoj byt, [...]

Referendum o predčasných voľbách.

09.06.2022

Už sa toho napísalo veľmi veľa, opozičné strany argumentujú všetkým možným na adresu súčasnej vlády – aká je neschopná, aké vážne politické prešľapy robia jednotliví členovia vlády na čele s predsedom vlády Hegerom ap. Referendum, ktoré bolo vypísané a viac ako 600 tisíc občanov Slovenska svojím podpisom vyjadrili vôľu vypísať referendum o predčasných [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 303879x
Priemerná čítanosť článkov: 5239x

Autor blogu

Kategórie