Založ si blog

17. November 1989 – bol obyčajný podvod .

Kto by si napamätal revolučné dni / ak sa to dá vôbec nazvať revolučné dni /, dni, kde sa rúcal jeden režin a ktorý bol nahradený režimon , obyčajným svinstvom, kde dominovala arogantná drzosť, hlúposť a nenávisť organizátorov všetkých zhromaždení na námestí SNP . A občania Slovenska všetkému verili !

Všetci Tí, ktorí tak vykrikovali, ako nám bolo zle, ako sme utláčaní, diskriminovaní, ako je potláčaná sloboda prejavu, vyjadrenia vlastného názoru , slobodne sa zhromažďovať ap, boli najviac prenasledovaní.

Na tie dni sa veľmi dobre pamätám, kto na tribúne najviac vykrikoval a rečnil / Ján Budaj Milan Kňažko, Magda Vašáryová a ďalší, ktorí boli nesmeirne utláčaní a prenasledovaní.

Ján Budaj, ktorý je teraz veľký demokrat, aspoň sa tvári, že je velký demokrat a že sa ho obdobie do roku 1989, vôbec netýka a nemá s nim nič spoločné. Na tribúne rečnil so svojou známou zimnou čapicou, krorú ľudia volali „ Budajka „! Neskôr bola premenovaná na „ Udajka „ ! Prečo asi ? Alebo predsa mal Ján Budaj niečo spoločné s režimom do roku 1989? Milan Kňažko, ktorý bol tak strašne prenasledovaný, že sa rozhodol stáť na tribúne a vykrikovať „ Utvore koridor „ !

Stále rozmýšľam, ako bol tento človek prenasledovaný – herec a prenasledovaný? Keď sa utvárala nová vláda a Vl. Mečiar predseda vlády a keď novinári položili otázku p. Kňažkovi, tak odpovedal na najvyššiej profesionálnej úrovni: „Prepáčte, prší“! Potom robil ministra , bez konkretneho zaradenie, jednoducho minister vlády.

Magda Vašáryová, ktorá vykrikovala na tribúne „ Stávkujeme „ . Veľmi dobre si ju pmätám.

Takto by som mohol pokračovať, ale len o tom nechcem písať. Chcem len orientovať Vašu pozornosť, ako sme nemohli…………, ale veď viete veľmi dobre , čo mám na mysli a písal som o tom vyššie. A teraz?

Ako všetci protagonisti a aktéri v Novembri 1989, kritizizovali a domáhali sa demokratikých zmien, ako sa porušujú princípy demokracie – prenasledovanie za vyjadrený názor, resp. vyhrážanie sa v prípade zverejnenia určitých informácii / názoru / sociálna sieť FB je toho jasný príklad /.

Dnes sa nesmie vyjadriť názor, ktorým by človek kritizoval niekoho na soc sieti a ak tak urobí, admin to zablokuje, alebo Vám zablokuje profil, atď, atď……..!

A Tí, tzv, „ NEŽNÍ „ študenti, o ktorých sa hovori, že ONI začali revolúciu, ktorá sa pomenovala na NEŽNÚ REVOLÚCIU, môže uveriť, alebo verí, iba blázon a hlupák. Jedna z najnovších absurdnosti, ktorá sa pripravuje – NÁMESTE NEŽNEJ REVOLÚCIE!!!

A kde sú teraz TÍ študenti, prečo nejdú do ulíc, prečo nastávkujú- volebný podvod pri voľbe prezidenta SR / je už verejným tajomstvom, že Soros financoval volby 2019 a podporoval pri volbe za prezidenta, Z. Čaputovú. A teraz , kde sú Tí študenti? Prijímanie migrantov a p. Lajčák / ako minister ZV / bude rozhodovať o tom, že na Slovensku bude , ako sa sám vyjadril: Chcem na Slovensku americkú armádu. Kto bude vlastne rozhodovať. O prítomnosti migrantov a vojsk NATO, má byť referendum, ale nič také nebude !!! Kde Ste teraz: NEŹNÍ ŠTEDENTI !!!

17. November 1989 , bol obyčajný podvod!!!

Predaj elektrární pod cenu?

12.09.2022

Ne internete som našiel túto informáciu, že Dzurinda predal elektrárne pod cenu. Neviem žiadne bližšie informácie o tomto predaji, ale asi je na tom niečo pravdy, keď sa takáto informácia objavila na internete. Dzurindova doba a jeho bývalá „ MOC „ je už dávno preč, ale asi nie celkom, keď dokázal urobiť takýto kšeft, nevýhodný pre Slovensko. Na Slovensku je [...]

Dnes som našiel na FB.

16.07.2022

Po prečítaní tohoto príspevku, som nadobudol presvedčenie, že táto osoba sa zbláznila a úplne stratila rozum. Ctená pani Pekárová, Adamová, uvedomujete si vôbec, čo ste povedali? Že Ukrajinci potrebujú pomoc, je samozrejmé, ale za takú cenu , ako píšete? Tie byty podľa Vás budú brať občanom Slovenska, alebo sa občan má prihlásiť na úrade a odovzdať svoj byt, [...]

Referendum o predčasných voľbách.

09.06.2022

Už sa toho napísalo veľmi veľa, opozičné strany argumentujú všetkým možným na adresu súčasnej vlády – aká je neschopná, aké vážne politické prešľapy robia jednotliví členovia vlády na čele s predsedom vlády Hegerom ap. Referendum, ktoré bolo vypísané a viac ako 600 tisíc občanov Slovenska svojím podpisom vyjadrili vôľu vypísať referendum o predčasných [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 303960x
Priemerná čítanosť článkov: 5241x

Autor blogu

Kategórie