Založ si blog

Vážená pani poslankyňa Remišová

Ako politička, Ste boli zvolená vo volebnom období 2016 – 2020 za poslankyňu Národnej rady SR za stranu OľaNO.

Od samého začiatku, Ste sa prezentovali, ako neúnavná bojovníčka proti korupcii. Kritizovali Ste členhov vlády, aktívne Ste sa podieľali na odvolávaní a za vyjadrovanie nedôvery niektorým členom vlády ap. Dokonca Ste za stranu OĽaNO, „vystavili „ vysvedčenie ministerke školstva Lubyovej , za obdobie 1. polrok v školskom roku 2018/2019, kde ma zaujala známka 5 / nedostatočný / za riadenie ministerstva. Plne súhlasím a ja len doplním, pani ministerka Lubyová , je absolútne neschopná pre riadenie rezortu školstva a mala by okamžite odstúpiť. Problém nie je v ministerke v ministerke školstva, ale u Vás. Hnutie OĽaNO, Vám bolo dobré, pokiaľ sa preferencie hnutia držali celkom dobre. Vo voľbách 2016 / 11,02 %/, Hnutie OĽANO začalo v preferenciách výrazne klesať a v roku 2019 sa OĽANO dostalo do takej situácie, že by sa nemuselo dostať v roku 2020 / voľby/ do parlamentu. A začali Ste konať. Odišli Ste z hnutia OĽaNO.

Práca v Slovenskom parlamente / ako poslankyňa /sa Vám natoľko zapáčila a nechceli by Ste prísť o tak lukratívne miesto – poslanecký plat / to je to najdôležitejšie pre Vás a nie len pre Vás / a ďalšie benefity poslanca. Hnutie OĽaNO sa nemusí dostať do parlamentu, tak rýchlo preč a vstúpiť do strany, ktorá má šancu sa dostať vo voľbách v r. 2020 do parlamentu. Exprezident Kiska zakladá stranu ZA ĹUDÍ , do ktorej Ste sa rozhodli vstúpiť.

Vy, ktorá Ste sa celé roky prezentovala v parlamente ako bojovníčka proti korupcii. Kritizovali Ste členov vlády, poukazovali Ste na korupčné aféry, rozdeľovanie eurofondov a ďalšie kauzy, ktorých bolo a stále je, neúrekom.

A teraz Ste vstúpili do strany Andreja Kisku a spojil sa so stranou SPOLU, PS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vy chcete podvodníkom vziať nelegálny majetok? No, skúste, či sa Vám to podarí. A kto sú Tí podvodníci, ktorých máte na mysli, nie sú náhodou podvodníci aj v strane Andreja Kisku, SPOLU a PS? Vy Ste klesli na úroveň liberálov!!!

Slovensko bez korupcie. Pracujeme na tom!

S exprezidentom idete akože budovať Slovensko bez koruocie? Bude s Vami aj Truban,Beblavý ap?

Pani Remišová, Vy sa ani trocha nehambíte, keď už nie pred soubou, tak pred svojimi voličmi?hrbtovej

Prepáčte mi toto moje tvrdenie, ale Ste človek bez chrbtovej kosti a do parlamentu chcete ísť len a len pre plat , pre nič iné!

 

 

Predaj elektrární pod cenu?

12.09.2022

Ne internete som našiel túto informáciu, že Dzurinda predal elektrárne pod cenu. Neviem žiadne bližšie informácie o tomto predaji, ale asi je na tom niečo pravdy, keď sa takáto informácia objavila na internete. Dzurindova doba a jeho bývalá „ MOC „ je už dávno preč, ale asi nie celkom, keď dokázal urobiť takýto kšeft, nevýhodný pre Slovensko. Na Slovensku je [...]

Dnes som našiel na FB.

16.07.2022

Po prečítaní tohoto príspevku, som nadobudol presvedčenie, že táto osoba sa zbláznila a úplne stratila rozum. Ctená pani Pekárová, Adamová, uvedomujete si vôbec, čo ste povedali? Že Ukrajinci potrebujú pomoc, je samozrejmé, ale za takú cenu , ako píšete? Tie byty podľa Vás budú brať občanom Slovenska, alebo sa občan má prihlásiť na úrade a odovzdať svoj byt, [...]

Referendum o predčasných voľbách.

09.06.2022

Už sa toho napísalo veľmi veľa, opozičné strany argumentujú všetkým možným na adresu súčasnej vlády – aká je neschopná, aké vážne politické prešľapy robia jednotliví členovia vlády na čele s predsedom vlády Hegerom ap. Referendum, ktoré bolo vypísané a viac ako 600 tisíc občanov Slovenska svojím podpisom vyjadrili vôľu vypísať referendum o predčasných [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 302334x
Priemerná čítanosť článkov: 5213x

Autor blogu

Kategórie