Založ si blog

Vážený pán Pellegrini

Dovolte mi reagovať na vaše vystúpenia, alebo tlačové vyhlásenia, ktoré v tomto období, veľmi často robíte. Okamžite reagujete na aktuálnu situáciu, pokiaľ sa týka rozhodnutí vládnej koalície, resp. rozhodnutia Matoviča. Ja chápem, že sa vám to zle počúva, čo povie Matovič, alebo aké rozhodnutie urobí, alebo urobil. V týchto chvíľach rezonuje rozhodnutie Matoviča, že vyhádže všetkých prednostov okresných úradov, ktorí boli nominanti SMER-SD.

Vy, okamžite kritizujete a komentujete netransparentnosť vlády, že oklamali vlastných voličov , najmä v súvislosti s obsadzovaním pozícií prednostov okresných úradov nominantami OĽANO.

Sám Matovič sa vyjadril, že to budú politické nominácie a všetkých , ktorí boli za stranu Smer-SD vyhodí.

Ja nie som volič strany SMER-SD ani OĽANO, tj, nevolil som tieto strany a nikdy ich voliť nebudem.

Pán Pellegrini, Vy si dovolíte kritizovať netransparentnosť vlády Matoviča , pri obsadzovaní prednostov okresných úradov? VY ???

Veď toto robila strana SMER-SD, toto robil Fico a vtedy VÁM TO NEVADILO? Vy kritizujete niečo, čo SMER- SD robil vo veľkom štýle. Ano, súhlasím, nominácie musia byť transparentné a hlavne spravodlivé, mali by to byť v prvom rade odborníci.

Boli všetci nominanti za stranu SMER-SD odborníci a hlavne spravodliví?

Predaj elektrární pod cenu?

12.09.2022

Ne internete som našiel túto informáciu, že Dzurinda predal elektrárne pod cenu. Neviem žiadne bližšie informácie o tomto predaji, ale asi je na tom niečo pravdy, keď sa takáto informácia objavila na internete. Dzurindova doba a jeho bývalá „ MOC „ je už dávno preč, ale asi nie celkom, keď dokázal urobiť takýto kšeft, nevýhodný pre Slovensko. Na Slovensku je [...]

Dnes som našiel na FB.

16.07.2022

Po prečítaní tohoto príspevku, som nadobudol presvedčenie, že táto osoba sa zbláznila a úplne stratila rozum. Ctená pani Pekárová, Adamová, uvedomujete si vôbec, čo ste povedali? Že Ukrajinci potrebujú pomoc, je samozrejmé, ale za takú cenu , ako píšete? Tie byty podľa Vás budú brať občanom Slovenska, alebo sa občan má prihlásiť na úrade a odovzdať svoj byt, [...]

Referendum o predčasných voľbách.

09.06.2022

Už sa toho napísalo veľmi veľa, opozičné strany argumentujú všetkým možným na adresu súčasnej vlády – aká je neschopná, aké vážne politické prešľapy robia jednotliví členovia vlády na čele s predsedom vlády Hegerom ap. Referendum, ktoré bolo vypísané a viac ako 600 tisíc občanov Slovenska svojím podpisom vyjadrili vôľu vypísať referendum o predčasných [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 303491x
Priemerná čítanosť článkov: 5233x

Autor blogu

Kategórie