Založ si blog

Šikanovanie občanov Slovenska testovaním na C-19.

Absurdné a nezmyselné testovanie na C-19, na ktoré  sa museli dobrovoľne na silu zúčastniť v podstate všetci občania Slovenska a zamestnanci firiem, ak nechceli prísť o zamestnanie. Ak by sa odmietli dať otestovať / zamestnanci firiem / pravdepodobne by prišli o prácu. Seniori, resp. 62 + a ďalšie výnimky z testovania, ktoré stanovil UVZ, boli podmienené domácou karanténou, ktorá vlastne obmedzila slobodu pohybu ap. Samotné testovanie nevyriešilo nič – ak bol niekto na teste negatívny, na druhý deň, alebo ďalšie dni, už môže byť pozitívny a naopak a nemusel by o tom ani vedieť.

Samotný priebeh testovanie, bolo totálne fiasko, ale hlavne absurdný nezmysel. Nikto z testovaných sa nedozvedel, kto vlastne bol ten pracovný tým, ktorý robil testovanie, kto boli vlastne tí ľudia, ktorí to všetko riadili , akú majú odbornú spôsobilosť na odber vzoriek , spracovanie osobných údajov občana, kto vlastne robil vlastný výter , či má tá ktorá osoba certifikát na takéto úkony ap. Meno lekára sa nikto nedozvedel. Po skončení testovanie, každý testovaný dostal akýsi certifikát v zalepenej obálke o tom, či je pozitívny alebo negatívny. Tento certifikát je vlastne absolútny neplatný doklad, kde testovaný ani nevie kto ho vlastne testoval. V dolnej časti je len nečitateľný podpis, o ktorom ani neviete, komu vlastne patrí. Meno lekára a príslušné razítko , tam nie je.

Každé  vyšetrenie u lekára / všeobecný, alebo odborný lekár /, sa pod svoju správu do zdravotného záznamu podpisuje aj s jeho razítkom. Na tzv. certifikáte, ktorý dostane každý otestovaný , je len nečitateľný podpis. Ak by sa občan na tieto skutočnosti pýtal. Zavolajú ochranku a ten každého vyvedie von z miestnosti. Ak by sa tieto údaje testovaný pýtal hneď na začiatku pred testovaním, nedostane žiadnu odpoveď, všetko sa zatají. Pýtate sa , odkiaľ to všetko viem? Osobná skúsenosť. Keď mi odmietli povedať požadované informácie, zavolali policajta a prinútil ma opustiť miestnosť, ak sa nechcem dať otestovať. Odmietol som sa dať otestovať a nedám sa otestovať. Riziko nákazy a kde ani neviete , kto vlastne robí tento odber vzorky , je vysoký.

Odborníci /právnici / jednoznačne tvrdia : nútené testovanie , ako aj nedobrovoľná karanténa, je  protiústavná, protizákonná , tak ako je protiústavné niekoho nútiť nosiť rúško na tvári. Žiadny zákon to neukladá.

Predaj elektrární pod cenu?

12.09.2022

Ne internete som našiel túto informáciu, že Dzurinda predal elektrárne pod cenu. Neviem žiadne bližšie informácie o tomto predaji, ale asi je na tom niečo pravdy, keď sa takáto informácia objavila na internete. Dzurindova doba a jeho bývalá „ MOC „ je už dávno preč, ale asi nie celkom, keď dokázal urobiť takýto kšeft, nevýhodný pre Slovensko. Na Slovensku je [...]

Dnes som našiel na FB.

16.07.2022

Po prečítaní tohoto príspevku, som nadobudol presvedčenie, že táto osoba sa zbláznila a úplne stratila rozum. Ctená pani Pekárová, Adamová, uvedomujete si vôbec, čo ste povedali? Že Ukrajinci potrebujú pomoc, je samozrejmé, ale za takú cenu , ako píšete? Tie byty podľa Vás budú brať občanom Slovenska, alebo sa občan má prihlásiť na úrade a odovzdať svoj byt, [...]

Referendum o predčasných voľbách.

09.06.2022

Už sa toho napísalo veľmi veľa, opozičné strany argumentujú všetkým možným na adresu súčasnej vlády – aká je neschopná, aké vážne politické prešľapy robia jednotliví členovia vlády na čele s predsedom vlády Hegerom ap. Referendum, ktoré bolo vypísané a viac ako 600 tisíc občanov Slovenska svojím podpisom vyjadrili vôľu vypísať referendum o predčasných [...]

vojna na Ukrajine

Prispelo už 65-tisíc darcov. Zo zbierky suplujúcej štát sa nakúpi žiadaná delostrelecká munícia

08.05.2024 15:57

Za 22 dní sa iniciatíve Mier Ukrajine podarilo vyzbierať celkovo 4 165 309 eur.

vojna na Ukrajine, Volodymyr Zelenskyj

Ukrajina do vojny posiela väzňov. Po vzore Ruska však nejde

08.05.2024 15:14

Norma by mala pomôcť doplniť ukrajinské jednotky a striedať vojakov vyčerpaných po dvoch rokoch bojov.

Kybernetické útoky - autá

Bombové hrozby na školách boli pravdepodobne kybernetickým útokom, uviedla polícia

08.05.2024 15:03, aktualizované: 15:20

Po páchateľovi polícia pátra.

Belarus Election

Lukašenko ulovil poľského sudcu. Platil ho ako špióna? Vo Varšave sú v šoku, hovoria o darebákovi a zradcovi

08.05.2024 15:00

Sudca z Varšavy, ktorý utiekol do Minsku, už slúži propagande Lukašenkovho režimu. Zdúchol napriek tomu, že ho sledovala poľská kontrarozviedka?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 304231x
Priemerná čítanosť článkov: 5245x

Autor blogu

Kategórie