Založ si blog

Absurdný lockdown pre ľudí 60 + ! ! !

Najnovšie sa nechal počuť pán Matovič: Ak udrie v plnej sile omikron, treba zaviesť lockdown pre ľudí 60 + !!!

Toto je názornä ukážka člena vlády SR ťažkej diskriminácie občanov vekovej kaegórie 60+, šikanovania a cynizmu. Pán Matovič, ako Ste na to prišli a podľa čoho to určujete? Vy si naozaj myslíte, že občania 60+ , sú nebezpeční ? Kto Vám dal právo, takto rozhodovať? Prečo práve títo občania? Pred čí ich chcete uchrániť? To sa ich naozaj tak bojíte? Vy si myslíte, že im takto pomôžete? A čo keby Ste tejto vekovej kategŕie, už keď Ste sa „ pustili „ do občanov 60+ zabezpečili dodanie vitamínov C, D a iných vitamínov? Toto , čo predvádzate a takto sa vyjadrujete na adresu občanov 60+, je ťažká diskriminácia týchto občanov, bezohľadné šikanovanie a tyrania. Vy si naozaj myslíte, že sa tým niečo vyrieši a zlepší situácia?

Uvedomujete si vôbec, čo Ste vlastne povedali? Veľa občanov tejto kategórie , je zamestnaná, plnia si svoje pracovné povinnosti ap. A čo lekári, kde tiež pracuje veľa lekárov 60+? A mohol by som menovať ďalšie pracoviská, kde pracujú títo občania. A prečo nevyhlásite lockdown pre tých , ktorí pendlujú, tých sa to týkať nemôže?

Predaj elektrární pod cenu?

12.09.2022

Ne internete som našiel túto informáciu, že Dzurinda predal elektrárne pod cenu. Neviem žiadne bližšie informácie o tomto predaji, ale asi je na tom niečo pravdy, keď sa takáto informácia objavila na internete. Dzurindova doba a jeho bývalá „ MOC „ je už dávno preč, ale asi nie celkom, keď dokázal urobiť takýto kšeft, nevýhodný pre Slovensko. Na Slovensku je [...]

Dnes som našiel na FB.

16.07.2022

Po prečítaní tohoto príspevku, som nadobudol presvedčenie, že táto osoba sa zbláznila a úplne stratila rozum. Ctená pani Pekárová, Adamová, uvedomujete si vôbec, čo ste povedali? Že Ukrajinci potrebujú pomoc, je samozrejmé, ale za takú cenu , ako píšete? Tie byty podľa Vás budú brať občanom Slovenska, alebo sa občan má prihlásiť na úrade a odovzdať svoj byt, [...]

Referendum o predčasných voľbách.

09.06.2022

Už sa toho napísalo veľmi veľa, opozičné strany argumentujú všetkým možným na adresu súčasnej vlády – aká je neschopná, aké vážne politické prešľapy robia jednotliví členovia vlády na čele s predsedom vlády Hegerom ap. Referendum, ktoré bolo vypísané a viac ako 600 tisíc občanov Slovenska svojím podpisom vyjadrili vôľu vypísať referendum o predčasných [...]

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 303686x
Priemerná čítanosť článkov: 5236x

Autor blogu

Kategórie