Založ si blog

Kňažkovci, Budajovci, Gálovci, kedy konečne občanom Slovenska poviete, ako to bolo naozaj?

Novembrové udalosti v roku 1989, občania Slovenska začali vnímať, až keď boli meetingy na námestiach a začali si uvedomovať vážnosť situácie a zmien v spoločnosti, ktoré sa začali. Od samého začiatku Ste boli na tribúnach a vykrikovali – prepáčte mi ten výraz, prihovárali občanom Slovenska a pokúšali Ste sa všetci vysvetliť, aká je dôležitá demokratizácia na Slovensku, demokratické a slobodné voľby atď. Aby som nezabudol pán Kňažko, ako často Ste to hovorili do mikrofónu, utvorte koridor ! Že Ste boli na tribúne práve VY a ostatní, ktorí už nevedeli , čo robiť od dobroty:!!!

Pán Budaj, kde Ste boli pred novembrom 1989, kde Ste sa túlali, že nikto o Vás nič nevedel. A zrazu Ste stáli na tribúne. Čo sa stalo, kto Vás informoval o politických zmenách na Slovensku? A prečo práve VY ? Tú čapicu / udajku / prepáčte , budajku, ktorú Ste nosili na hlave, ešte máte?A Fedor Gál, to isté. Pri jednom rozhovore, sa Fedor Gál vyjadril, že sa nemohol slobodne pohybovať po ulici a že sa bál slobodne chodiť po ulici a v autobuse. Ale no tak, pán Fedor Gál, to hádam nymyslíte vážne ! Vy Ste sa báli chodiť slobodne po ulici ? A čoho Ste sa báli, ale hlavne , koho Ste sa báli? Spravodlivosti, ľudí, koho a čoho? A ak Ste sa naozaj báli, tak Ste pred niečim, alebo niekým utekali, alebo skovávali.

OF v Čechách a VPN na Slovensku. Kedy sa to vlastne začalo formovať, resp. vznikať? To bolo veľmi dobre premyslené a dopredu pripravené. A Vy všetci Ste dobre vedeli, kedy to prepukne. Prečo práve Havel a prečo práve Vy- Kňažko, Budaj, Gál a ďalší. A prečo práve 17.novembra? Toto je nutné ľudom povedať. Všetci Ste to vedeli a mlčali Ste. V tom bola tá Vaša zákernosť.

Tieto a ďalšie otázky, otázniky , je nutné občanom Slovenska vysvetliť. Všetko, čo Ste natárali počas novembrových dní 1989 , bola jedna veľká hlúposť a nezmysel, ale hlavne PODVOD.

Nebola to žiadna revolúcia a už vôbec nie nežná! Bolo to riadne a oficiálne odovzdanie moci OF v Čechách a VPN na Slovensku, ale hlavne to bol hnusný a odporný podvod, ktorý pripravili ŠTB. Oni sa dodnes zabávajú na Vašej hlúposti a ako oklamali občanov Slovenska.

A NEZABUDNITE NA NIEČO – OBČANIA SLOVENSKA , VÁM TO NIKDY NEZABUDNÚ !

 

Predaj elektrární pod cenu?

12.09.2022

Ne internete som našiel túto informáciu, že Dzurinda predal elektrárne pod cenu. Neviem žiadne bližšie informácie o tomto predaji, ale asi je na tom niečo pravdy, keď sa takáto informácia objavila na internete. Dzurindova doba a jeho bývalá „ MOC „ je už dávno preč, ale asi nie celkom, keď dokázal urobiť takýto kšeft, nevýhodný pre Slovensko. Na Slovensku je [...]

Dnes som našiel na FB.

16.07.2022

Po prečítaní tohoto príspevku, som nadobudol presvedčenie, že táto osoba sa zbláznila a úplne stratila rozum. Ctená pani Pekárová, Adamová, uvedomujete si vôbec, čo ste povedali? Že Ukrajinci potrebujú pomoc, je samozrejmé, ale za takú cenu , ako píšete? Tie byty podľa Vás budú brať občanom Slovenska, alebo sa občan má prihlásiť na úrade a odovzdať svoj byt, [...]

Referendum o predčasných voľbách.

09.06.2022

Už sa toho napísalo veľmi veľa, opozičné strany argumentujú všetkým možným na adresu súčasnej vlády – aká je neschopná, aké vážne politické prešľapy robia jednotliví členovia vlády na čele s predsedom vlády Hegerom ap. Referendum, ktoré bolo vypísané a viac ako 600 tisíc občanov Slovenska svojím podpisom vyjadrili vôľu vypísať referendum o predčasných [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 302103x
Priemerná čítanosť článkov: 5209x

Autor blogu

Kategórie