Založ si blog

Pán Matovič prepáčte, ale máte to v tej Vašej hlave riadne popletené .

Na nete / YOU TUBE /som si  vypočul ten Váš príhovor na meetingu, kde ste okrem iného povedali , že sme sa symbolicky stretli na tomto mieste a vybojovali sme si slobodu a zbavili sme sa komunizmu.

Hneď v úvode ste povedali neskutočnú hlúposť /  adekvátne na Vašej rozumovej úrovni /, kde tvrdíte, že sme si vybojovali slobodu. Nikto si nevybojoval žiadnu slobodu, študenti už vôbec nie ! A vôbec, koľko ste mali v roku 1989 rokov ? 14 rokov , alebo 15 rokov? Čo Vy viete o bývalom režime? Absolútne nič !!! Nikto sa Komunizmu nezbavil, pretože na Slovensku žiadny Komunizmus nebol. Vy ste asi chýbali v škole, keď sa vysvetľovali otázky Socializmu a Komunizmu.

V roku 1989 to bol ŠTB puč, kde sa oficiálne začala zlodejina a tiché odovzdanie moci. A ten pán Budaj, čo tam stojí, má na hlave tú svoju čapicu „ Budajku „ , ktorú nosil na meetingy. Neskôr mu ju ľudia premenovali na „ Udajku „ . Tí , ktorí ho dobre poznali a poznajú, vedia veľmi dobre, prečo ju tak pomenovali.

Pán Matovič, naštudujte si dejepis, alebo zopakujte si v škole učivo, ktoré Ste sa  učili na strednej škole. Určite Vám to preospeje a pomôže sa zorientovať. Naozaj to veľmi potrebujete.

Predaj elektrární pod cenu?

12.09.2022

Ne internete som našiel túto informáciu, že Dzurinda predal elektrárne pod cenu. Neviem žiadne bližšie informácie o tomto predaji, ale asi je na tom niečo pravdy, keď sa takáto informácia objavila na internete. Dzurindova doba a jeho bývalá „ MOC „ je už dávno preč, ale asi nie celkom, keď dokázal urobiť takýto kšeft, nevýhodný pre Slovensko. Na Slovensku je [...]

Dnes som našiel na FB.

16.07.2022

Po prečítaní tohoto príspevku, som nadobudol presvedčenie, že táto osoba sa zbláznila a úplne stratila rozum. Ctená pani Pekárová, Adamová, uvedomujete si vôbec, čo ste povedali? Že Ukrajinci potrebujú pomoc, je samozrejmé, ale za takú cenu , ako píšete? Tie byty podľa Vás budú brať občanom Slovenska, alebo sa občan má prihlásiť na úrade a odovzdať svoj byt, [...]

Referendum o predčasných voľbách.

09.06.2022

Už sa toho napísalo veľmi veľa, opozičné strany argumentujú všetkým možným na adresu súčasnej vlády – aká je neschopná, aké vážne politické prešľapy robia jednotliví členovia vlády na čele s predsedom vlády Hegerom ap. Referendum, ktoré bolo vypísané a viac ako 600 tisíc občanov Slovenska svojím podpisom vyjadrili vôľu vypísať referendum o predčasných [...]

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 303425x
Priemerná čítanosť článkov: 5231x

Autor blogu

Kategórie