Založ si blog

Obmedzovanie slobody pohybu na Slovensku pokračuje a bude to horšie

Ak si niekto myslel a myslí ,/pravdepodobne je takých dosť /, že sloboda pohybu, myslím tým, pohyb na verejnosti, prípdne pobyt v prírode, individuálny šport ap , sa dostane do normálneho režimu, velmi sa mýlil. Šikanovanie ľudí , sa stáva každodennou realitou  a súčasťou všetkých občanov Slovenska.

Začalo to celoplošným testovaním / dobrovoľne na silu / všetkých občanov Slovenska. Určité výninky boli. Vládu SR najviac zaujímali občania, ktorí pracujú a sú plne závislí na finančnom príjme. /Občanie 62 + pre vládu boli a sú nepodstatní, pri testovaní./ Takto ich prinútili a stále nútia absolvovať testovanie. Ano , je to akože dobrovolné, ale ak sa nedáš otestovat, do práce sa nedostaneš, pokiaľ neukážeš certifikát, alebo doklad o absolvovaní testovania. Pritom Ústava SR jasne a zrozumiteľne dokazuje. že občan SR ,nie je povinný sa nechať otestovať a nie je povinný sa nikomu preukazovať týmto absurdným a neplatným dokladom. Napriek tom sa to robí a vyžaduje  Celé testovanie je jeden absurdný nezmysel, ktorý nič nerieši. Pozitívny výsledok ešte nedokazuje, že je niekto skutočne pozitívny a opačne.

Celé toto testovacie šialenstvo začalo povinnosťou, zúčastniť sa testoavnie. Potom prišla informácia z UVZ, že sa plánuje očkovanie. Akože je to dobrovoľné. A tetaz? Očkovanie, alebo tzv. vakcinácia bude povinnosťou / podľa terajších informácií / a kto sa nedá zaočkovať. do práce sa nedostane. Potom sa nariadi opakované očkovanie, samozrejme, že bude povinné. Prípadné nepriaznivé účinky očkovania, nikoho nazaujímajú. Ak sa niekto rozhodne šťažovať na nepriaznivé účinky očkovaciej látky, dostane rýchlu odpoveď – bolo to dobrovolné.

S týmto všetkým ide ruka v ruke obmedzený pohyb obyvateľov Slovenska, tzv lockdown, alebo zákaz vychádzania. Tento lockdown sa bude prvidelne opakovať a bude trvať až do nových parlamentných volieb. Dôvod je jednoduchý, ale veľmi potrebný pre vládu. Vláda a vôbec vládna koalícia sa bojí protestov, ktoré sú pre nich pre nich veľmi nebezpečné.. Keby vláda padla na základe protestov, budú predčasné voľby a tým by toto terajšie šikanovanie prestalo. Vládna koalícia sa jednoducho bojí !

A sloboda pohybu? To nikoho nezaujíma, len aby ľudia boli doma zavretí. Všetko tomu nasvedčuje, že lockdown sa bude pravidelne opakovať, protiústavné, protiprávne a protizákonné opatrenia, budú naďalej v platnosti a nikoho nazaujíma, že sa hrubým spôsobom porušuje ÚSR. Súdy a prokuratúra mlčí. A Slovensko musí počítať aj s možnosťou, že táto vláda a vládna koalícia bude vládnuť stále. Lámanie ÚSR už dokázali a stále dokazujú.

Bez rúška , nikto nesmie byť na verejnom priestranstve, v obchodoch ap, ani nehovoriac.Pritom , nie je zákonná povinnosť nosiť rúško, nikto nemá pávo, ani polícia niekoho nútiť, aby mal rúško . Výsledok testu – jeden absurdný nezmysel, ktorý nič nerieši a tiež nikto nemá právo od občanov preukazovať sa takýmto testom a občan nie je povinný sa nikomu, ani polícii, preukazovať týmto certifikátom.

Skutočnosť je však iná a denno – denné šikanovanie občanov sa veselo robí. Zákaz vychádzania a obmedzovanie pohybu je stále v platnosti a pripravujú sa ešte prísnejšie opatrenia, ktoré nemajú žiadne opodstatnenie. Len aby ľudia boli doma zavretí.

Ako sa môžu občania SR brániť? Veľmi jednoducho – prestať nosiť tie odporné handry / náhubky /, voľne dýchať , pohyt v prírode, prestať chodiť na testovanie, slobodne sa zhromažďovať ap.

Je tu ale jeden vážny problém : strach , strata zamestnania, povinná karanténa ap. A toho vláda a vládna koalícia dokonale využíva.

Vy, ktorí nesúhlasíte s mojím názorm, naozaj si myslíte, že poslanci a vláda, chodí pravidelne sa trestovať? Určite nie. A očkovanie? Také niečo neurobia, lebo dobre vedis, že to nepomôže. A to očkovanie, ktoré sme mali možnosť všetci vidieť v TV v priamom prenose, ako sa prezidentka nechala zaočkovať – naozaj si myslíte, že sa nechala zaočkovať vakcínou na C-19? Ja určite NIE. A takéto očkovanie pravdepodobne budú robiť všetci – celá vláda a poslanci NRSR.

A MY ostaní, budeme poslušne sedieť doma, poslušne plniť nezmyselé nariadenia vlády, resp. UVZ.

Pre tých, ktorí sa oháňajú nariadením vlády a UVZ, je nezmysel a žiadne takéto nariadenia sa nemusia plniť, dodržiavať.

 

Predaj elektrární pod cenu?

12.09.2022

Ne internete som našiel túto informáciu, že Dzurinda predal elektrárne pod cenu. Neviem žiadne bližšie informácie o tomto predaji, ale asi je na tom niečo pravdy, keď sa takáto informácia objavila na internete. Dzurindova doba a jeho bývalá „ MOC „ je už dávno preč, ale asi nie celkom, keď dokázal urobiť takýto kšeft, nevýhodný pre Slovensko. Na Slovensku je [...]

Dnes som našiel na FB.

16.07.2022

Po prečítaní tohoto príspevku, som nadobudol presvedčenie, že táto osoba sa zbláznila a úplne stratila rozum. Ctená pani Pekárová, Adamová, uvedomujete si vôbec, čo ste povedali? Že Ukrajinci potrebujú pomoc, je samozrejmé, ale za takú cenu , ako píšete? Tie byty podľa Vás budú brať občanom Slovenska, alebo sa občan má prihlásiť na úrade a odovzdať svoj byt, [...]

Referendum o predčasných voľbách.

09.06.2022

Už sa toho napísalo veľmi veľa, opozičné strany argumentujú všetkým možným na adresu súčasnej vlády – aká je neschopná, aké vážne politické prešľapy robia jednotliví členovia vlády na čele s predsedom vlády Hegerom ap. Referendum, ktoré bolo vypísané a viac ako 600 tisíc občanov Slovenska svojím podpisom vyjadrili vôľu vypísať referendum o predčasných [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 303228x
Priemerná čítanosť článkov: 5228x

Autor blogu

Kategórie